IMG_1075.JPG
 

Savannah's ervaring

"Ik vond het tijdens de fotoshoot van mij en mijn hond erg gezellig met Aukelien. Er hing een juiste en fijne sfeer en dat kun je terug zien in de foto's die Aukelien heeft gemaakt. De foto's zijn mij erg dierbaar, mede omdat het de laatste foto's zijn van mij en mijn lieve hond samen, nog voordat het haar tijd was. Ik kan Aukelien daarom niet genoeg bedanken met deze mooie
foto's. Ik vond het prettig dat zij er veel persoonlijke aandacht aan besteedde en ik was blij met de snelle service!"  

Liewerta's ervaring

"Verita Fotografie is echt een aanrader! Aukelien heeft geduld en weet hoe ze met de dieren en klanten om moet gaan. Ze komt met leuke ideeën en de resultaten zijn fantastisch!"

 

Rita's ervaring

"Waar Aukelien goed in is, is het persoonlijke contact met de klant, ze komt met haar uitstraling over als een professionele fotografe. Ze levert dan ook kwalitatief goed werk en ze vind haar werk ook leuk om te doen. Ook haar passie voor dieren is terug te zien in haar werk."


Like Verita Fotografie op social media:


Ik ben Aukelien Minnema, eigenaresse van Verita Fotografie en gediplomeerd Fotografe. 

Het vastleggen van bijzondere, waardevolle momenten is mijn sterke kant en doe dat ook met plezier. Van trouwreportage tot het fotograferen van lieve, schattige baby's is dan ook waarvoor je bij mij terecht kunt. Die speciale blik, dat bijzondere moment, het is voor mij elke keer weer een leuke uitdaging om de mooiste beelden te maken, die jou weer blij maken! Daarnaast kun je bij mij ook regelen dat ik een prachtig fotoalbum maak van de serie foto's die ik voor jou heb gemaakt. Of dit nu om een trouwalbum gaat, of om die mooie babyfoto's, het is allemaal in overleg mogelijk. 

Tevens combineer ik met mijn bedrijf mijn passie voor dieren met mijn favoriete bezigheid: fotograferen. Wat voor huisdier je ook hebt, van exotische paradijsvogel tot fotogenieke hagedis, Verita Fotografie legt het perfecte moment voor jou vast.

Ik spreek regelmatig met mensen over hun huisdier, en heb geleerd dat een huisdier vaak een heel bijzondere plek in iemands hart bezet. Misschien ervaar jij dat ook zo, omdat het je bij staat door dik en dun, of omdat jouw kinderen er zo leuk mee spelen. Met mijn kennis en ervaringen, die ik als gediplomeerd Dierenverzorger heb, help ik jou graag aan mooie beelden!

Ik vind het leuk om van jou te horen! 

 

Jeroen & Jeffrey's ervaring

“In juli 2017 was voor ons de grote dag eindelijk daar! Via onze kennisenkring zijn we in aanraking gekomen met het werk van Verita fotografie. Aukelien, de fotografe, heeft ons van te voren uitvoerig gevraagd naar onze wensen. Ze had veel leuke ideeën en wist goed gebruik te maken van de omgeving waar de foto's grotendeels zijn gemaakt. Wat wij vooral fijn vonden is dat Aukelien veel geduld heeft en makkelijk in de omgang is waardoor je ontspannen voor de camera staat.

De nabewerking en opvolging na de bruiloft was super. Binnen enkele dagen hebben we de foto's digitaal ontvangen. Het was ver boven onze verwachtingen. De foto's waren precies wat we voor ogen hadden. informeel, vrolijk en tijdloos.

Ook andere gasten op het feest waren erg te spreken over de persoonlijke aandacht van de fotograaf. Wij raden iedereen aan om Verita fotografie in te huren!

Aukelien, nogmaals bedankt voor de fantastische foto's!”