Reserveer a.u.b. de boeking van een fotoshoot minimaal 7 dagen vóór de gewenste datum! Dan kan ik het goed in mijn planning verwerken. Dichterbij de gewenste datum kan het wat lastiger worden, dan is er minder garantie dat de fotoshoot gaat zijn op het moment wanneer dat jij het wilt.


Het gedrag van baby's en dieren is niet te voorspellen en geeft op dat moment pas aan hoe lang de fotoshoot zou kunnen duren. Hier heb ik natuurlijk alle geduld voor, maar tegelijkertijd probeer ik er niet te lang over te doen. Ik heb veel ervaring met baby's en dieren en samen gaan we er een leuke fotoshoot van maken!

Wil je graag meer beelden ontvangen dan aangegeven bij benoemde fotoshoots? Dan kost dat per foto 10 euro (excl. btw) extra. 

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. reiskosten €0,20 ct. per km vanaf Den Haag.

 

Ben je geïnteresseerd in het kopen van exemplaren uit mijn eigen werk? Dat kan! Laat mij weten om welke foto('s) het gaat en ik kan je vertellen wat dat zal gaat kosten. 

 


EEN FOTOBOEK VAN JOUW EVENEMENT

Verita Fotografie is bereid jou te helpen aan een mooi en kwalitatief fotoboek van de reportage die ik van jouw evenement ga maken. Er zijn verschillende soorten fotoboeken en verschillende prijzen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de afmetingen en de prijzen van de fotoboeken.